Referenties

 

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 8 berichten in het gastenboek.

 • Pieter en Annemieke 18-01-2020

  Martijn heeft voor onze woning een mooie uitbouw in houtskelet gemaakt. De uitbouw heeft hij in zijn werkplaats in delen gemaakt waardoor de daadwerkelijke werkzaamheden op locatie maar enkele dagen in beslag hebben genomen. Martijn communiceert helder en wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Wij zijn tevreden met het geleverde werk en hebben nog een vervolgopdracht gegeven om enkele kozijnen aan te passen om openslaande deuren te plaatsen.

 • Jaap en Joke 07-01-2020

  Martijn is een heel betrouwbare en uiterst secuur werkende vakman, die vooraf actief meedenkt en eerlijk advies geeft. Als hij een opdracht zelf niet kan uitvoeren, weet hij altijd wel een goede collega die dat wel kan. Gedurende de uitvoering van de opdracht is hij op een prettige, rustige manier in huis aanwezig.
  In onze nieuwe woning heeft hij o.a. een aantal ramen en zeven binnendeuren vervangen, en alles perfect sluitend gemaakt.
  Kortom, wij zijn blij met Martijn, en zien hem voor de volgende werkzaamheden aan ons huis graag weer verschijnen.
  Van harte aanbevolen!

 • Pieter en Lilian 31-03-2018

  Wij zijn toevallig een keer bij Martijn terecht gekomen ivm een spoedklus tijdens onze verbouwing. We waren toen zo tevreden dat hij daarna heel veel klussen voor ons heeft uitgevoerd. Hij levert vakkundig werk voor een schappelijke prijs.
  Martijn komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

 • Lonneke & Matthijs 01-12-2016

  Martijn heeft voor ons een aantal werkzaamheden verricht. Op de begane grond heeft hij een aantal ramen vervangen in bestaande kozijnen, waarbij oud dubbel glas is vervangen door HR++ glas. Op de eerste verdieping zijn een aantal kozijnen (waaronder 3 draai-kiep ramen) en deuren volledig vervangen, inclusief glaswerk (van enkel glas naar HR++ glas). Wij vonden de manier waarop Martijn te werk ging, zowel in het offertetraject als tijdens de werkzaamheden, erg prettig. Hij is goed bereikbaar, werkt snel en voorspelbaar en zonder veel hinder. We zijn erg blij met de nieuwe ramen/kozijnen, en zullen voor een volgende klus zeker weer aan Martijn denken!

 • Fam. Grotendorst 30-11-2016

  Martijn kwam langs om te kijken. Nadat ik uitgelegd had wat de bedoeling was, kwam hij zelf met een ander creatief idee, waarmee de kamer efficiënter in tweeën werd gedeeld. Dit was voor ons de doorslag om met Martijn in zee te gaan.
  De werkzaamheden werden perfect en tot volle tevredenheid uitgevoerd.
  Martijn is een vakman en een prettig persoon in de omgang. Ik zou Martijn aan iedereen aanbevelen.

1 2   Volgende

Direct contact!

Heeft u bouw- of verbouwplannen?